Hassa'da "Girişimcilik" Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hassa'da "Girişimcilik" Kursu Açıldı

Hassa\'da "Girişimcilik" Kursu Açıldı

Hassa Kaymakamlığı Proje Ofisi Koordinasyonunda, Hassa Belediyesi ve İş-Kur işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik kursu açıldı.

13.05.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hassa Kaymakamlığı Proje Ofisi Koordinasyonunda, Hassa Belediyesi ve İş-Kur işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik kursu açıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda 25 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen kursu ziyaret eden Hassa Kaymakamı Mustafa Pala ve Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, kursiyerlerle sohbet ederek, eğitimci Selcan Ağbaht'an kurs hakkında bilgi aldılar.

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Hassa'da girişimcilik ruhunu yaygınlaştırmak istediklerini belirterek, bu konuda ilk adımı bugün attıklarını dile getirdi.

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala ise değişen dünya şartlarına ayak uydurmak ve gelişmelerden haberdar olmak zorunda olduklarını dile getirerek, genç girişimcilerin önünü açmak istediklerini söyledi. Pala, "Destek ve hibe programlarından faydalanmak, yeni iş yerleri açmak için girişimcilik eğitimi almanın gerekliliğini ifade ederek, ilçenin gençlerine bu fırsatı sunma gayreti içerisindeyiz. Bu tür kursların devamı için çalışmalarımız devam etmektedir.Yapacağımız 2. Kursumuz onaylandı. 3.kursumuzda değerlendirme aşamasında. İnşallah bu yıl üç kurs gerçekleştireceğiz. Gayemiz Hassa'nın kalkınması ve Hassa insanın refahı içindir. Sizlere de biraz gayret ve çaba düşüyor" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hassa'da 'Girişimcilik' Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement