Hassa'da Yatırımcılara Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hassa'da Yatırımcılara Bilgilendirme Toplantısı

Hassa Kaymakamlığı tarafından, yatırımcılara, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPARD) Kırsal Kalkınma Programı kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

28.11.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hassa Kaymakamlığı tarafından, yatırımcılara, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPARD) Kırsal Kalkınma Programı kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Öğretmenevi'nde yapılan toplantıda, iş adamları ve yatırımcıları bilgilendirmek için özel bir tarımsal ve danışmanlık firmasının yetkilileri Buğra Çolak ve Hasan Güler, destek verilecek yatırım konuları ve yatırımcıların dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgi verdi.

Karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleştirilen toplantıda, yatırımcılar planladıkları yatırımlarla ilgili çeşitli sorularla hazırlık aşamasında neler yapmaları gerektiğini sordu.

Hibe destek oranlarında artışların olduğu ve çeşitli yatırım konularında yüzde 50-80 oranlarında değişen hibe desteklerinin verileceği aktarılan toplantıda, yeni yatırım konuları arasında yer alan manda yetiştiriciliği, yenilenebilir enerji üretimi, yumurta tavukçuluğu ve mantar üretimi gibi çeşitli konular hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya, Kaymakam Mustafa Pala, Hassa Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çinçin ve Recep Tufan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Reşat Duymaz ve ilçedeki iş adamları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hassa'da Yatırımcılara Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement