Hasta Muayene Ederken Kalp Krizi Geçiren Doktor Vefat Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Hasta Muayene Ederken Kalp Krizi Geçiren Doktor Vefat Etti

Hasta Muayene Ederken Kalp Krizi Geçiren Doktor Vefat Etti

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, hasta muayene ettiği sırada kalp krizi geçiren 58 yaşındaki Dr. Ahmet Cihat Akçay, hayatını kaybetti.

27.01.2016 15:29  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, hasta muayene ettiği sırada kalp krizi geçiren kulak burun boğaz uzmanı Dr. Ahmet Cihat Akçay, hayatını kaybetti. Akçay için görev yaptığı hastanede tören düzenlendi.

HASTAYI MUAYENE EDERKEN FENALAŞTI

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kulak burun boğaz uzmanı olarak görev yapan 58 yaşındaki Akçay, bir hastayı muayene ederken fenalaşarak yere düştü.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Hastasının bağırması üzerine odaya gelen mesai arkadaşları, Akçay'ın kalp krizi geçirdiğini tespit ederek ilk müdahaleyi yaptı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Daha sonra hastanenin yoğun bakım servisine kaldırılan Akçay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Görev yaptığı hastanede tören düzenlendi. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Akçay için ilk tören, 14 yıldır görev yaptığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mesai arkadaşlarının da katılımıyla gerçekleştirildi.

BEYKOZ'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Akçay'ın cenazesi daha sonra Ümraniye'deki İlim Sarayı Camisi'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından, Beykoz İshaklı köyü mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Hasta Muayene Ederken Kalp Krizi Geçiren Doktor Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Vatansever25: Allah rahmet eylesin. Ne bir an evvel ne bir an sonra. Naparsan yap emre müdahele edemiyosun.. Rabbim imandan ayırmasın, zalimlerin şerrinden tüm müslüman alemini muhafaza etsin. 6 0 Yanıtla

Advertisement