Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunu Tamamlayanlara Sertifika - Son Dakika
Yerel

Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunu Tamamlayanlara Sertifika

Kamu Hastaneleri Birliği, Devlet Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursuna katılanlara sertifikaları verildi.

02.10.2015 15:27

Kamu Hastaneleri Birliği, Devlet Hastanesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursuna katılanlara sertifikaları verildi.

Devlet Hastanesi Konferans Salonunda yapılan törende, 66 kursiyere sertifika verildi.

Törende konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, sağlık alanında fiziki şartların iyileştirilmesi kadar personelin de eğitimli ve deneyimli olması gerektiğini söyledi.

Afyonkarahisar genelinde sağlık hizmetleri ile ilgili olarak yapılan yatırımlardan dolayı gurur duyduklarını belirten Vali Güner, şöyle devam etti:

"Gerçekten gerek devletimize ait gerekse üniversitemize ait birçok yatırımın çok başarılı bir şekilde gerçekleştiğini görüyoruz. Bir hastanede şöyle bir konferans salonunun ya da toplantı salonunun olması bile gerçekten sağlık hizmetlerinde fiziki anlamda ne kadar mesafe aldığını, ne kadar güzelleştiğini gösteren en güzel örneklerden birisi. Laboratuvarda, acilde çalışanlar, yani özellikle işin arka planında yer alıp asıl vatandaşla, halkla, toplumla sağduyuyla temas edenler isimsiz kahramanlarımızdır."

Programın sonunda Hasta ve Yaşlı Refakatçisi eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Güner ve programa katılan sağlık teşkilatı yöneticileri tarafından verildi.

Törene Güner'in yanı sıra İl Sağlık Müdür Vekili Deniz Fırat, Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Kadir Serkan Türel, Devlet Hastanesi üst düzey yöneticileri, hastane görevlileri ve kursiyerler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunu Tamamlayanlara Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement