Hastalığından Dolayı İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Hastalığından Dolayı İntihar Etmek İstedi

Hastalığından Dolayı İntihar Etmek İstedi

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, çeşitli hastalıkları olduğu belirtilen şahıs, kendisini iple asarak intihar etmek istedi.

29.08.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, çeşitli hastalıkları olduğu belirtilen şahıs, kendisini iple asarak intihar etmek istedi. Şahsın, beyin ölümü gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı ilçesi Yeni Mahalle'de ikamet eden Yemlihan Çakallı (56), akşam saatlerinde yakınlarını telefon ile arayarak helallik istedi. Yakınlarının şüphelenmesi üzerine şahsın evine gidildi. Yakınları Yemlihan Çakallı'nın evinin yatak odasında iple kendisini astığını gördüler. Yakınları tarafından ipten indirilen Yemlihan Çakallı, otomobil ile Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doktorlar tarafından yapılan müdahalede kalbi tekrar çalıştırılan Çakallı, ambulans ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Şahsın beyin ölümünün gerçekleştiği ifade edildi.

Çakallı'nın şeker hastası olduğu, gözünde, kalbinde sorunlar olduğu ve hastalıklar nedeniyle acılara dayanamadığı için intihar etmek istediği öğrenildi. Şahsın intihar etmeden önce mektup bıraktığı ve mektubunda neden intihar etmek istediğini yazdığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastalığından Dolayı İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement