Hastanede Güvenlik Görevlilerine Bıçaklı Saldırı Kameraya Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Hastanede Güvenlik Görevlilerine Bıçaklı Saldırı Kameraya Yansıdı

Hastanede Güvenlik Görevlilerine Bıçaklı Saldırı Kameraya Yansıdı

Diyarbakır'da iki gün önce geçirdikleri trafik kazası sonrası tedavi için hastaneye getirilen 2 kişi, tartıştıkları 3 güvenlik görevlisini bıçakladı.

23.08.2014 17:38  Güncelleme: 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da iki gün önce geçirdikleri trafik kazası nedeniyle ve isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede görevli hemşirelerin kimlik bilgilerini istemesine sinirlenen şahıslar daha sonra olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı.

ACİL SERVİSTEKİ BIÇAKLI SALDIRI KAMERADA

Tartışmanın büyümesi üzerine 2 kişi, üzerinde taşıdıkları bıçakla güvenlik görevlileri Fırat İtmiş, Mehmet Can ve Mehmet Bayram'a saldırdı. Hastane çalışanları ve hasta ile hasta yakınlarının yaşadığı panik ise hastanenin güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Daha sonra 2 saldırgan da polisler tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hastanede Güvenlik Görevlilerine Bıçaklı Saldırı Kameraya Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ahmet: hastane de güvenlik görevlisia bırak sıkmayı bi kere kanunen silah bulunduramaz üniversite okullar da dahil buna 2 1 Yanıtla
  • xeribo: güvenliğin silahsız olduğunu bilmeyenler var aramızda hastane stadlarda güvenliğin silah taşıması yasak. 0 0 Yanıtla

Advertisement