Hatsu Genel Kurulu'nun 3. Birleşimi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Hatsu Genel Kurulu'nun 3. Birleşimi Yapıldı

Kasım Ayı Olağan Genel Kurulu'nun 3. birleşimi 27 Kasım 2015 Cuma günü saat 14..'da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Başkanlığında toplandı.

28.11.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen Genel Kurul'a parti meclis yelerinin yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları ve çok vatandaş katılım gösterdi.

Bir önceki birleşime ait karar özetinin okunmasıyla başlayan Genel Kurul'da Genel Kurulun 11.11.2015 tarihli birleşimde Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere toplam:128 adet çeşitli cinste araçların satın alınması için izin verilmesi ile ilgili komisyon raporu meclis üyelerince kabul edildi.

Genel Kurulun 11.11.2015 tarihli birleşimde Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2016 Yılına ait Performans Programı ile ilgili komisyon raporunun okunmasıyla devam eden Kurul'da, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş grup başkanvekillerinin de görüşlerini alarak İdare'nin getirdiği performans programını oyladı. Performans programı da meclisçe kabul edildi.

Genel Kurulun 11.11.2015 tarihli birleşimde Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2016 Yılı Gelir–Gider Bütçesi ve eki cetveller ile Bütçe Kararnamesi ile ilgili komisyon raporu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından bütçede gelir azaltıcı veya gider artırıcı unsurlar yer aldığı gerekçesiyle oylatılmayarak, HATSU'nun getirdiği bütçe meclise sunuldu.

HATSU Genel Kurulu'nda meclis üyeleri tarafından bazı maddeler kabul, bazı maddeler ise red edildi.
Bütçenin temel unsurlarını belirleyen tarifeler kısmı reddedildiği için HATSU Genel Müdürlüğü yargı yoluna başvuracağını bildirdi.

Bir sonraki toplantı gün ve saati 11 Mayıs 2016 Çarşamba saat 14.00 olarak belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hatsu Genel Kurulu'nun 3. Birleşimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement