Havran'da Çocuk Oyunları Turnuvası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Havran'da Çocuk Oyunları Turnuvası Yapıldı

Havran\'da Çocuk Oyunları Turnuvası Yapıldı

Havran’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvaları renkli anların yaşanmasına neden olurken dereceye giren öğrencilerin ödüllerini protokol üyeleri verdi.

15.05.2015 14:55

Havran'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvaları renkli anların yaşanmasına neden olurken dereceye giren öğrencilerin ödüllerini protokol üyeleri verdi.

Kocaseyit Spor Tesislerinde yapılan etkinliklere 23 okul ve 288 öğrenci katıldı. 6 Mayıs ve 14 Mayıs 2015 Tarihlerini kapsayan turnuvada öğrenciler unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarını günümüze yeniden taşıdılar. Çocuk oyunları şenliğinde değişik kategorilerde öğrenciler Yağ satarım bal satarım, Mendil Kapmaca oyunu, Tombik oyunu, Yakan Top oyunu, oynadılar. Okul olarak yarışmalara katılan öğrencilere kupalarını Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Havran Jandarma Komutanı Fatih Bekteş verdi. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy "Çocukluğumuzun oyunlarını yeniden oynanması ben mutlu etti. Toplumlar geçmişleri ile var olur. Bu güzel etkinliği tertip eden emek veren herkese teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Çocuk Oyunları Turnuvası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement