Havza Tso Başkanı Acar Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Havza Tso Başkanı Acar Açıklaması

Havza Tso Başkanı Acar Açıklaması

"OSB'mizin alt yapı ihalesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı toplantı salonunda Havza TSO olarak bizim de katılımımız ile yapılacak"

21.07.2014 17:39

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) altyapı ihalesinin önümüzdeki ay yapılacağını belirtti.

Acar, Havza TSO binasında yaptığı açıklamada, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB için önemli bir adım atıldığını söyledi.

Çalışmalar sonucu Havza OSB'nin 12 Ağustos'ta altyapı ihalesi yapılacağını belirten Acar, "Bir süredir yapılan çalışmalar neticesinde Havza OSB altyapı planları Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı tarafından onaylandı. Bu onayın ardından Bakanlığımıza bağlı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü tarafından Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB Altyapı ihalesine çıkıldı" dedi.

İhalenin 13 milyon 566 bin 700 lira keşif bedeli olduğunu, Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu ve Telekom altyapı şebekesi inşaatlarını kapsadığını ifade eden Acar, şunları kaydetti:

"OSB'mizin altyapı ihalesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı toplantı salonunda Havza TSO olarak bizim de katılımımız ile yapılacak. İhale sonrası bir yıl sonra altyapı işimiz tamamlanacak. Havza OSB'nin kuruluş aşamasından bugüne kadar geçen sürede emeklerini ve desteklerini esirgemeyen başta bakanlarımız, valilerimiz, milletvekillerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanımız ile ticaret ve Sanayi Odası başkanlarımıza şahsım ve Havzalılar adına teşekkürlerimi bir borç bilirim." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Tso Başkanı Acar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement