Hayata kısa bir mola vermek isteyen annelere… - Son Dakika
Güncel

Hayata kısa bir mola vermek isteyen annelere…

2016'nın süper anneleri birçok işi aynı anda yapıyor.

27.04.2016 16:16

Tüm bu koşuşturma içinde de en önemli şeyi; kendine zaman ayırmayı unutuyorlar. İşte bu nedenle şimdi onlar için dinlenme zamanı! Siz de 'Güzel Atlar Ülkesi'nde, büyülü peri bacalarına açılan olağanüstü manzarasıyla nefes kesen The House Hotel Cappadocia'da annenize masal gibi bir hafta sonu hediye edebilirsiniz!

The House Hotel Cappadocia, en büyük peri bacasının, bölgenin tarihine ışık tutan bir müzenin, gün batımının en iyi izlendiği Kızıl Vadi'nin yer aldığı Ortahisar'da yer alıyor. Antikacılar, kahve evleri, atölyeler, kaya kiliseler, taş yolları arşınlayan at arabaları, nerden geldiğinizi unutturup sizi otantik bir yaşamın içine dahil ediyor.

'GURME' ANNELERE

Geleneksel evlerle tarihi mağaraların birleşiminden meydana gelen The House Hotel'in İstanbul dışındaki ilk oteli The House Otel Cappadocia, hayata kısa bir mola vermek isteyen anneler için unutulmaz bir deneyim sunuyor. Her biri farklı hikayeye sahip odalar, 350 metrekarelik alana sahip mistik yer altı spa'sı yapaylıktan, kalabalıktan, büyük şehirlerin koşuşturmasından yorulan bedenleri ve ruhları dinlendiriyor.

Muhittin Ülkü'nün Kapadoka'da ünü ülke sınırlarını aşan restoranı MUTİ de yeni adresinde, The House of Cappadocia'da 'efsane' lezzetleriyle 'gurme' annelere lezzet şöleni sunuyor. Tarhana mantı, incirli püreyle servis edilen dana yanak, hamsili pilavla yapılan lahana dolması, lavantalı puding damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor.

Gökyüzünde eşsiz bir tabloyla karşılacağınız balon turları, peribacaları arasında vadi gezintileri, şarap tadımları, Kızılırmak boyunca at gezileri ise yapılacak aktivitelerden sadece bazıları…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayata kısa bir mola vermek isteyen annelere… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement