Hayırsever İş Adamı Başaran: "Dünya'nın En Güzel Duygusu Hayrata Vesile Olmak" - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İş Adamı Başaran: "Dünya'nın En Güzel Duygusu Hayrata Vesile Olmak"

Hayırsever İş Adamı Başaran: "Dünya\'nın En Güzel Duygusu Hayrata Vesile Olmak"

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Velimeşe Beldesi'nde iş adamı Hüseyin Başaran tarafından Velimeşe Merkez Camii'nde babası ve annesi adına yaptırılan Hacı Mustafa Sabriye Başaran şadırvanı hizmete girdi.

04.03.2014 10:45

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Velimeşe Beldesi'nde iş adamı Hüseyin Başaran tarafından Velimeşe Merkez Camii'nde babası ve annesi adına yaptırılan Hacı Mustafa Sabriye Başaran şadırvanı hizmete girdi.

Cuma namazı sonrasında yapılan açılış törenine Başaran ailesi, Cami İmamı Mehmet Oral, Cami Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Örnek ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile cemaat katıldı. Velimeşe Merkez Camii'nde kılınan Cuma namazı sonrasında yapılan dualar sonrasında Hacı Mustafa Sabriye Başaran şadırvanı hizmete girdi.

Velimeşe Merkez Camii İmamı Mehmet Oral tarafından okunan dualar sonrasında, kısa bir konuşma yapan iş adamı Hüseyin Başaran, Dünya'nın en güzel duygularından birinin hayrata vesile olmak olduğunu ifade ederek, "Biz de böyle bir hayrata vesile olduğumuz için mutluyuz. Allah Razı Olsun cümlesini duymak Dünya'nın en güzel duygusudur. İnsanların yaşamında mutluluk denen şey her zaman vardır. Bir hayır yapmak, hayırlara vesile olmak, 'Allah Razı Olsun' cümlesine layık olmak, bu mutlulukların en güzelidir. Bizler de Başaran kardeşler olarak, torunları olarak, evlatları olarak, babamızın adına böyle bir hayrat yaptırdık. Böyle bir hayrata yardımcı olduk. İnşallah Velimeşemize hayırlı olur. İnsanlar burada sıhhatli abdest alır, namazları da hayırlara vesile olur. Şadırvanın yapımında Cami Yaşatma Derneği Başkanımız sayın Mustafa Örnek ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de destekleri olmuştur. Kendilerine ve heyetine de ayrıca çok teşekkür ediyorum" dedi.

Törende söz alan Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Mustafa Örnek "Bu caminin şadırvanın yapımı 8 ay önce başladı. Başta Belediyemiz ve başkanımız olmak üzere Velimeşeli iş adamlarımızın katkıları ile bu vaziyete getirdik. İş adamı Hüseyin Başaran ve kardeşlerine teşekkür ediyorum. Bu şadırvanın mermer, granit, alüminyum doğramaları ve tüm işlerini Başaran kardeşler tarafından yapılmıştır" ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Velimeşe Merkez Camii'nde yaptırılan Hacı Mustafa Sabriye Başaran Şadırvanı Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğine teslim edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever İş Adamı Başaran: 'Dünya'nın En Güzel Duygusu Hayrata Vesile Olmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • tugba özcan: Merhametli adam 0 0 Yanıtla
  • tugba özcan: Sizi gercekten sevíyoruz huseyin basaran 0 0 Yanıtla

Advertisement