Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek

Kalkandere'de orta öğretim ve üniversite sınavında başarı gösteren öğrencilere hayırsever işadamı tarafından hediye verilecek.

04.02.2014 18:11

Kalkandere'de orta öğretim ve üniversite sınavında başarı gösteren öğrencilere hayırsever işadamı tarafından hediye verileceği bildirildi.

Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında lise ve üniversite sınavlarına girecek öğrencilere destek sağlandığını ifade etti.

Kardeşliği Yürütme ve Yayma Vakfı Kurucu Başkanı Ziya Mollaibrahimoğlu'nun oğlu hayırsever iş adamı Mustafa Kamil Mollaibrahimoğlu tarafından ilçede orta öğretim ve üniversite sınavına girecek öğrencilere hediyeler verileceğini belirten Çimşit, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında orta öğretim ve üniversite sınavlarında edinilmiş başarı ve yapılan tercih sıraları dikkate alınarak başarılı olduğu kabul edilen 20 öğrenciye çeşitli hediyeler takdim edilecektir. Proje kapsamında alınan bilgisayar, fotoğraf makinesi ve çeşitli hediyeler ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Hayırsever işadamalarımızın eğitime olan desteklerinin artarak devam etmesini bekliyoruz." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement