Hayri İnönü, Çocuklarla Birlikte Ağaç Dikti - Son Dakika
Güncel

Hayri İnönü, Çocuklarla Birlikte Ağaç Dikti

Hayri İnönü, Çocuklarla Birlikte Ağaç Dikti

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Orman Haftası dolayısıyla Şişlili çocuklar ile birlikte ağaç dikti.

24.03.2015 13:47  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayri İnönü, çocuklara, "Kendi diktiğiniz ağaçlara sahip çıkmak, dünyanın en güzel şeyidir. Bu ağaçlar da sizler gibi büyüyerek dünyaya güzellik katacaklar" dedi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, 21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen ağaç dikimi etkinliğine katıldı. Şişli Belediyesi adına çocuklara ağaç fidanı hediye eden Hayri İnönü, çocuklarla birlikte daha yaşanılır bir dünya adına çam ağacı dikti.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, yeşilin kentler için önemine değinerek; "Yeşili korumak, yeşile sahip çıkmak Şişli Belediyesi olarak birincil önceliğimizdir. Kentlerimizin doğal dokusunu korumak ve kent sakinlerimizin rahat nefes almalarını sağlamak için elimizden geldiğince bölgemizdeki yeşil alan sayılarını arttırmaya çalışıyoruz. Gelecek nesillerimize yaşanabilir, doğal bir çevre bırakabilmek adına çocuklarımızda çevre bilincini geliştirmeye büyük önem veriyoruz. Şişli'de kentimizi çocuklarımızla birlikte yeşerteceğiz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayri İnönü, Çocuklarla Birlikte Ağaç Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement