Hazar Şiir Akşamları Eylül'de Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Hazar Şiir Akşamları Eylül'de Yapılacak

Hazar Şiir Akşamları Eylül\'de Yapılacak

Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, 22. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları’nın Eylül ayında yapılacağını ifade etti.

22.03.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, 22. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları'nın Eylül ayında yapılacağını ifade etti.

Aynı dili konuşan, kardeş Türk devletleri ve topluluklarının seçkin şairlerini bir araya getiren Uluslararası Hazar Şiir Akşamları'nın 22.'si bu yıl Eylül ayında Arif Nihat Asya adına ve anısına yapılacak. 25 Şubat 2014 Salı günü vilayet toplantı salonunda Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak başkanlığında gerçekleşen Hazar Şiir Akşamları Genel Kurul toplantısında hazırlıkların değerlendirildiğini aktaran Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, toplantıda Şiir Akşamlarının Eylül ayında yapılmasının planlandığını ve bu doğrultuda çalıştıklarını vurguladı.

HARPUT KÜLTÜR VE OKUMA EVİNİ ÖNEMSİYORUZ

Elazığ Valiliği Koordinesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yapımına Harput'ta devam edilen Harput Kültür ve Okuma evinin önümüzdeki aylarda tamamlanacağını aktaran Öztürk, "Harput, bir kültür ve sanat şehri. Harput'un yeniden eski günlerine kavuşması adına bu çok önemli bir çalışma. Okuma ve Kültür evini önümüzdeki aylarda tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz. Bu kütüphane Harput'umuz için çok önemli bu sebeple bu çalışmayı yakından takip ediyor ve önemsiyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hazar Şiir Akşamları Eylül'de Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement