Turgutluspor, Altınordu'ya Mağlup Oldu - Son Dakika
Spor

Turgutluspor, Altınordu'ya Mağlup Oldu

Turgutluspor, Altınordu\'ya Mağlup Oldu

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor hazırlık karşılaşmasında evinde ağırladığı PTT 1. Lig'in yeni temsilcisi Altınordu'ya 1-0 mağlup oldu.

05.08.2014 10:47  Güncelleme: 10:41

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Turgutluspor hazırlık karşılaşmasında evinde ağırladığı PTT 1. Lig'in yeni temsilcisi Altınordu'ya 1-0 mağlup oldu.

Turgutluspor kalede Oğuz, Sadullah, Hasan Engin, Hüseyin, Ferdi, Onur, Emre, Savaş, Mustafa Cevahir, Ulaş, Selçuk 11'i ile sahada yer alırken, Altınordu ise kalede Evren, Yusuf, Sinan, Kemal, Mertan, Halil, Berkay, Serkan, Engin, Gökhan, Timur 11'i ile mücadeleye başladı. Turgutlu Yedi Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada her takımın teknik direktörü takımlarında yer alan bütün isimlere şans verdi. Turgutluspor sezon öncesi ilk hazırlık karşılaşmasında Menemen Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı ve ikinci hazırlık karşılaşmasından da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Altınordu'nun golü 38. dakikada Serkan'dan geldi. Kırmızı-siyahlılar ikinci yarının son bölümlerini tamamen genç ve alt yapıda yer alan isimlerin oluştuğu bir takımla oynadı. Her iki takımın da genç isimleri dikkat çekti.

Turgutluspor 2'nci etap çalışmalarına kaldığı yerden devam ederken, Denizlispor ve Kızılcabölükspor ile birer hazırlık karşılaşması oynayacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Turgutluspor, Altınordu'ya Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement