Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı

Hazırlık maçında Derincespor’la karşılaşan Kocaeli Birlikspor, karşılaşmayı Ufukhan ve Emrecan’ın attığı gollerle 2-1 kazandı.

17.09.2015 09:53

Hazırlık maçında Derincespor'la karşılaşan Kocaeli Birlikspor, karşılaşmayı Ufukhan ve Emrecan'ın attığı gollerle 2-1 kazandı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor, 3. Lig takımlarından Derincespor ile hazırlık maçı yaptı. Bu hafta evinde Kartalspor'u konuk edecek olan Kocaeli Birlikspor, sabah idmanını son maçta forma giyen futbolculardan oluşan ekiple yaptı. Sabah idmanında yer almayan futbolcular ise akşam saatlerinde Derincespor ile hazırlık maçı oynadı. Kıran kırana geçen karşılaşmayı Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir de izledi. Karşılaşmanın Birlikspor'un golleri 23. dakikasında Ufukhan, 84'te Emrecan atarken, Derincespor'un golünü ise 41. dakikada penaltıdan Turgay attı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan teknik direktör İsmet Taşdemir, "İyi bir hazırlık maçı oldu. Hafta içi hazırlık maçları oynamaya devam edeceğiz. Kocaeli'deki kardeş takımlarımızla hazırlık maçlarımız sürecek. Bu hafta evimizde oynayacağımız Kartalspor karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement