HDP İle DBP Kavgalı İki Aileyi Barıştırdı - Son Dakika
Güncel

HDP İle DBP Kavgalı İki Aileyi Barıştırdı

HDP İle DBP Kavgalı İki Aileyi Barıştırdı

HDP ile DBP Bağlar ve Kayapınar ilçe örgütleri, geçtiğimiz ay 5 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olayda kavgalı olan Güzel ve Güreli ailelerini barıştırdı.

21.04.2015 22:27

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi'nin (DBP) Bağlar ve Kayapınar ilçe örgütleri tarafından geçtiğimiz ay 5 kişinin yaralanması ile sonuçlanan olayda kavgalı olan Güzel ve Güreli aileleri düzenlenen yemekte barıştırıldı. DBP Bağlar İlçesi'nde düzenlenen barış yemeğine DBP ve HDP'nin Bağlar ile Kayapınar İlçe yöneticileri ve kavgalı olan iki ailenin önde gelenlerinin yanı sıra Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler de katıldı.

İradelerini partilerine teslim ettikleri için her iki aileye teşekkürlerini sunan DBP Bağlar İlçe Yöneticisi Yücel Yentürk, emperyalist güçlerin Kürt halkına karşı savaş başlattığı bir dönemde böylesi kavgaları parti olarak kabul etmeyeceklerini belirterek, "Biz de birbirimizle kavga edersek bu bizim için çok büyük bir ayıp olur. Biz parti olarak bu kavganın sürmesini kesinlikle istemiyoruz. Şunu unutmayalım ki kendi sorunlarımızı çözmeyinceye kadar düşmanlarımıza karşı savaşta başarılı olamayız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından DBP Bağlar İlçesi'nde her iki aileye yemek verildi.

Bağlar'ın Mevlana Halid Mahallesi'nde geçtiğimiz ay Güzel ve Güreli aileleri arasında bıçaklı kavga olmuş ve 5 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel HDP İle DBP Kavgalı İki Aileyi Barıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement