Hedefimizi Gerçekleştirdik" - Son Dakika
Spor

Hedefimizi Gerçekleştirdik"

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni Beşiktaş RMK Marine ve Galatasaray'ın ardından üçüncü sırada tamamlayan Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Sezon başında 'ligi ilk 3 içinde bitirmek istiyoruz' demiştik ve bunu başardık.

21.05.2016 17:43

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni Beşiktaş RMK Marine ve Galatasaray'ın ardından üçüncü sırada tamamlayan Kardemir Karabükspor'un antrenörü Can Aksu, "Sezon başında 'ligi ilk 3 içinde bitirmek istiyoruz' demiştik ve bunu başardık." dedi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bulunan bütün takımların her yıl üstüne katarak daha kaliteli oyun ortaya koyduğunu ve buna bağlı olarak iyi bir sezonun geride kaldığını söyledi.

Sezona hedef belirleyerek başladıklarını belirten Aksu, "Hem ligde hem de Avrupa kupalarında mücadele ettik. İyi maçlar oynadık. Avrupa'da gruplardan çıkmayı son anda kaybettik. Sezon başında 'ligi ilk 3 içinde bitirmek istiyoruz' demiştik ve bunu başardık. Hedefimizi gerçekleştirdik. Her zaman bizim yanımızda olan kulüp başkanımıza, yönetimine ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

Aksu, yeni sezonda hem Avrupa kupalarında hem de ligde önlerine daha büyük hedefler koyarak mücadele edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hedefimizi Gerçekleştirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement