Hem Bedeninizi Hem Ruhunuzu Yenileyin! - Son Dakika
Sağlık

Hem Bedeninizi Hem Ruhunuzu Yenileyin!

Hatice Teyze sabunları ve bakım yağlarıyla, cildinize, saçlarınıza ve ruhunuza nem ve canlılık katcak yaz boyunca dilediğinizce güneş, havuz ve denizin tadını çıkaracaksınız.

28.07.2016 16:16

Eşek Sütlü, Keçi Sütlü, Zeytinyağlı, Güllü, Lavantalı, Kakaolu gibi nemlendirici ve iyileştirici sabun çeşitlerinin yanında Kahveli & Haşhaşlı gibi peeling etkili, Bıttım gibi geleneksel, Bodrum Mandalinalı gibi yöresel çok sayıda alternatif ürünleriyle cildinizi tazeleyecek olan Hatice Teyze'nin sabunları çeşitli cilt sorunları, aromaları ise ruhsal sorunlar düşünülerek hazırlanıyor.

Hatice Teyze sabunları önceliği nemlendirici ve şifa verici olmaları gözetilerek üretiliyor. Sabunlara koku vermek için uçucu yağlar seçilirken, aynı zamanda şifalı etkileri de göz önüne alınıyor. Bu sebeple Hatice Teyze sabunları soğuk sistem denilen, yağın kaynatılmadan; kostik ve yağın bir araya geldiğindeki tepkime sonucu oluşan ısıda üretiliyor. Dinlendirme aşamasında sabunlaşmanın tamamlanmasından sonra, kullanıma hazır olan Hatice Teyze sabunları, 8 aylık bir emeğin sonucu olarak raflarda yerlerini alıyorlar.

Ürünleri en doğal yöntemlerle, taze ve seçilmiş ürünlerden oluşan Hatice Teyze, kendisini seven, kendisine önem veren, sağlıklı yaşam için kimyasal ürünlerden uzak durmak isteyen herkesi Bodrum Türkbükü Mağazası'nda ve web sitesinde ziyarete bekliyor…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Hem Bedeninizi Hem Ruhunuzu Yenileyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement