Hem Semt Pazarı, Hem Spor Sahası - Son Dakika
Güncel

Hem Semt Pazarı, Hem Spor Sahası

Hem Semt Pazarı, Hem Spor Sahası

Doğukent ve Hilalkent mahallelerinde yapımı tamamlanan ve bünyesinde idari bina, mescit, bay–bayan lavabolarının yer aldığı kapalı semt pazarları, pazar kurulum günleri haricinde gençlerin ve çocukların spor yapmalarına olanak sağlıyor.

24.08.2016 15:38  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşların kış mevsiminde yağmur ve çamurdan, yaz mevsiminde ise sıcaktan korunarak daha rahat alış-veriş yapmalarına olanak sağlamak amacıyla kurulan kapalı semt pazarları, gençlerin gelişimine de önemli katkı sağlıyor.

Böylece kapalı semt pazarlarında haftanın bir günü değil, yılın 365 günü vatandaşlara hizmet sunuluyor.
Doğukent'te hizmete açılan, Hilalkent'te ise yapımı tamamlanarak, yakında hizmete açılacak olan kapalı semt pazarında kurulan basket potaları ve tenis kortlarında spor yapma olanağına kavuşan gençler, sunulan imkandan son derece mutlu olduklarını kaydettiler.

Hilalkent Mahalle Muhtarı Ali Dündar, Elazığ Belediyesi tarafından mahallerinde sunulan hizmetlerden son derece mutlu olduklarını ifade ederek, "Mahallemizde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı, basket, voleybol ve tenis sahası, idari binası, ışıklandırması, mescidi, bay-bayan lavabolarıyla tam donanımlı bir şekilde hazırlandı. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Mahalle sakinlerinden Savaş Polat ise kapalı semt pazarının adeta bir spor kompleksi olarak gördüklerini ifade ederek, "Elazığ Belediyesi tarafından mahallemizde çok işlevsel bir semt pazarı inşa edilmiş. Burası gençlerimizin boş vakitlerinde spor yaparak kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlayan bir spor kompleksi niteliğinde hizmet veriyor. Bundan dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hem Semt Pazarı, Hem Spor Sahası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement