Hendek'te Polise Canlı Bomba Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Hendek'te Polise Canlı Bomba Eğitimi

Hendek\'te Polise Canlı Bomba Eğitimi

Sakarya Hendek'te İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler terör örgütlerinin intihar saldırılarına karşı eğitimden geçirildi.

02.06.2016 14:15

Sakarya Hendek'te İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler terör örgütlerinin intihar saldırılarına karşı eğitimden geçirildi. Uzmanlar, polislere nasıl müdahalede bulunacaklarını gösterdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün eğitim çalışmaları kapsamında Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, hizmet içi eğitime alındı. Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün eğitim salonu ve kapalı pazar yerinde verilen eğitimlerde, 'Polis müdahale yöntem ve teknikleri', 'Araç durdurma ve güvenli şekilde müdahale ile kişi ve araç arama' ve 'İntihar saldırılarına karşı farkındalık ve acil müdahale' gibi konularda uzmanlar uygulamalı eğitimler veriyor. Eğitimde polislere, canlı bomba ile bombalı araç kullanan kişilerin genelinde görülen davranış şekilleri, canlı bombanın yürüyüş şeklinden psikolojisine, olay yerine yaklaşımından kıyafet tercihlerine kadar tespit edilen ipuçları ile görevli memurların kısa sürede olaya nasıl müdahale etmeleri gerektiği anlatıldı.

- Hendeksakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hendek'te Polise Canlı Bomba Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement