Hendek'te Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Hendek'te Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları

Hendek\'te Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları

Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, laboratuvar ortamında üretilen bonzaide, birçok zehirli madde bulunduğunu söyledi.

15.07.2014 10:48  Güncelleme: 14:25

Turanlar Mahallesi'nde yaşayan Roman vatandaşları ziyaret eden Baş, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin birinci gündem maddesi olan bonzai kullanımının, ilçede de görülmeye başladığını vurguladı.

Baş, ilçede şu ana kadar ölüm vakasıyla karşılaşmadıklarını belirterek, "Bu nedenle çok geç olmadan yol alalım, uyuşturucu belasından güzel gençlerimizi, neslimizi koruyalım. Güzel günlere hep beraber el ele ulaşalım istiyoruz. Sizlerin de desteğiyle, mahalleyi bu illetten kurtarmaya kararlıyız" ifadesini kullandı.

"Bonzai denilen kimyasal uyuşturucu maddesinin, laboratuvar şartlarında üretiliyor" diyen Baş, şöyle konuştu:

"İçinde fare zehirinden, tarımsal ilaçlara kadar birçok zehirli maddeyi barındırıyor. Beyni ve kalbi tahrip ediyor. Bir kez kullanımı, bağımlılık yapar. Kişi 1 yıl içerisinde akıl sağlığını kaybeder, 2. yılda ise, ölümler başlar. Gelin bizimle birlik olun, destek verin. Turanlar Mahallesi'ni yine o eski parlak günlerine döndürelim ve uyuşturucu illetinden hep beraber uzaklaşalım."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hendek'te Uyuşturucuyla Mücadele Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement