Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Hentbolda Maçın Ardından

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası yarı final maçında Ardeşen Gençlikspor'a 27-25 mağlup olan Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, karşılaşmada hakemin tarafsız olmadığını ve emekleriyle oynandığını iddia etti.

27.03.2016 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası yarı final maçında Ardeşen Gençlik spor'a 27-25 mağlup olan Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, karşılaşmada hakemin tarafsız olmadığını ve emekleriyle oynandığını iddia etti.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak karşılaşmada ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

Bir ay öncesinden sonucu belli olan bir maça çıktıklarını öne süren Ünsal, şeref tribünü dahil maç boyunca hakaretlere maruz kaldıklarını savundu.

Ünsal, spor dışı olaylar nedeniyle sahada iyi mücadele etmelerine rağmen maçı kaybettiklerini anlatarak, "Muratpaşa Belediyesi antrenörü olarak hentbol adına üzülüyorum. Türkiye Hentbol Federasyonu bize karşı problemli. Aynı hakemi hem yarı finale hem de final maçına atadılar. Federasyonla daha önce yaptığımız sözlü görüşmelerde hakemleri istemediğimizi söyledik. Çok farklı bir yönetim vardı. Sahada tarafsız bir yönetim yoktu ve emeğimizle oynandı. Bu hakemlerle bu işin olmayacağını biz defalarca söyledik. Bu durum hentbol adına çok üzücü." ifadelerini kullandı.

Federasyonun hakem ataması konusunda tek taraflı düşündüğünü iddia eden Ünsal, bu görüşlerini değişik vesilelerle federasyon yetkililerine aktardıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement