Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Hentbolda Maçın Ardından

Hentbolda Maçın Ardından

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu: "Oyuncularımıza gösterdikleri performans için çok teşekkür ederim, çok güzel bir karşılaşmaydı"

18.01.2015 20:43

Hentbol Bayanlar Süper Lig'in ikinci devresinin ilk maçında, Ardeşen Gençlik ve Spor'u 34-32 mağlup eden Kastamonu Belediyespor'un Antrenörü Osman Kalyoncu, "Oyuncularımıza gösterdikleri performans için çok teşekkür ederim, çok güzel bir karşılaşmaydı" dedi.

Kalyoncu, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bu maçı almak için Kastamonu halkına söz verdiğini ve bu akşam bunu başardıklarını söyledi.

Maçın çok çekişmeli geçtiğini ifade eden Kalyoncu, şöyle konuştu:

"Oyuncularımıza gösterdikleri performans için çok teşekkür ederim, çok güzel bir karşılaşmaydı. Ardeşen ekibi, Avrupa kupalarında oynayan güçlü bir takım. Lig devam ediyor, şimdi Antalya deplasmanı var. Oradan puan çıkarmamamız lazım. Avrupa kupalarında oynamak için bu bizim için önemli. Seyirci yoğunluğu da çok güzeldi. Kastamonu halkına verdikleri destekler için müteşekkirim."

Kalyoncu, Kastamonu Belediyespor'un ligin iddialı takımlarından olduğunu ve iyi bir başarıyla sezonu kapatacağını kaydetti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement