Her Ay Bir Köydeyiz' - Son Dakika
Yerel

Her Ay Bir Köydeyiz'

Her Ay Bir Köydeyiz\'

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde ‘Her Ay Bir Köydeyiz’ Muhtarlar Toplantısı; Kaymakam Bülent Güven’in başkanlığında Hüseyinli Köyü’nde yapıldı.

27.02.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 'Her Ay Bir Köydeyiz' Muhtarlar Toplantısı; Kaymakam Bülent Güven'in başkanlığında Hüseyinli Köyü'nde yapıldı.

Toplantıya; Sincik Kaymakamı Bülent Güven, Jandarma Komutanı Ufuk Erikli, Emniyet Amiri Barış Şengül, Özel İdare Müdürü Ali Ayaz, Yazı İşleri Müdürü, Ramazan Turan, İlçe Tarım Müdürü Ziya Yıldırım, Vakıf Müdürü Ali Aktaş ve tüm köy muhtarları katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Hüseyinli Köyü Muhtarı Yusuf Karaman, köyleri ile ilgili sorunları dile getirdi. Yapılan istişareler sonucunda ilçenin kalkınması için tarım ve tarım kaynaklarının geliştirilmesi üzerinde duruldu. Ancak coğrafik şartların, arazi yapısının ve arazi yetersizliği sıkıntılarına rağmen ilçede meyveciliğin ve arıcılığın uygun şartlarda yetiştirilebileceği ve köy halkına ekonomik getirisi sağlayacağı belirtildi. Bu konuda İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ile koordineli olarak meyvecilik ve arıcılık özerine projeler hazırlayarak ilçede Tarımın geliştirilmesi için çalışmaların başlatılmasına karar verildi.

Toplantı sonunda Kaymakam Bülent Güven, Hüseyinli köyü muhtarı ve köy halkına sıcak misafirperverliğinden dolayı daire amirleri ve muhtarlar adına teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Her Ay Bir Köydeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement