"HER Yerde Diğeri Varsa "ÖTEKİ" De Olacaktır"! - Son Dakika
Güncel

"HER Yerde Diğeri Varsa "ÖTEKİ" De Olacaktır"!

Hüseyin Avni Danyal'ın, oyuncu kadrosunda kendisinin de yer aldığı ve geçtiğimiz günlerde prömiyeri gerçekleşen "Öteki" oyunu tiyatroseverlerden büyük ilgi gördü.

30.12.2014 10:19

Hüseyin Avni Danyal'ın büyük bir özenle restore ettiği ve 198 kişilik seyirci kapasitesiyle şu günlerde Danyal'ı ağırlayan Tiyatro Seyirlik, yeni oyunu "Öteki"yi seyirciyle buluşturuyor olmanın heyecanını yaşıyor. Tiyatro Seyirlik'in ikinci oyunu olan ve geçtiğimiz günlerde prömiyeri gerçekleşen "Öteki"de, sevilen sanatçı Hüseyin Avni Danyal, seyircilerin karşısına üniversitede tiyatro hocalığı yapan, adalet duygusu yüksek "Bay Röpke" karakteriyle çıkıyor.

Her an, her insanın başına gelebilecek olan "Ötekileştirme" kavramını seyirciye hatırlatan oyunda; Danyal'ın yanı sıra, Derya Artemel, Hakan Elmasoğlu, Birgen Engin, Atilla Can Çelebi, Can Baykan, Tunç Efe, Yarkın Ünsal performanslarıyla göz dolduruyor. Seyirciyi, dün ve bugün arasında yaşanan derin bir yolculuğa çıkaran Leonie Ossowski imzalı oyunu dilimize Nesrin Kazankaya çevirirken, oyunun yönetmenliğini Gürol Tonbul üstleniyor: Dekor tasarımını Tayfun Çebi'nin, kostüm tasarımını Funda Çebi'nin yaptığı oyunun ışık tasarımı ise Emrah Sürücü'ye ait.

Sahneden, ışık sistemine, ses akustiğinden, koltuk sayısı ve konforuna, fuaye alanından kulisine kadar her şey düşünüldüğü Tiyatro Seyirlik'in ikinci oyunu "Öteki", 4 Ocak 2015, Pazar akşamı saat 18:00'de, Tiyatro Seyirlik'te.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'HER Yerde Diğeri Varsa 'ÖTEKİ' De Olacaktır'! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement