Hillary Clinton Köpek Gibi 'Hav'ladı - Son Dakika
Dünya

Hillary Clinton Köpek Gibi 'Hav'ladı

ABD Başkan adayı Clinton, adaylık için yarışanların doğru ya da yalan söylediklerini anlamak için köpek eğittiklerini söyledi. Clinton, konuşması sırasında köpek gibi 'hav'ladı.

17.02.2016 09:48  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de Kasım ayında gerçekleştirilecek Başkanlık seçimlerinde, başkan aday adaylarının yarışı devam ediyor. Demokratik Parti'nin aday adayı Hilary Clinton, seçim kampanyaları kapsamında Pazartesi günü Nevada eyaletine bağlı Reno kentinde destekçilerine seslendi.

SON MİTİNGİNİ YAPTI

Başkanlık seçimine hazırlanan ABD'de adaylar arasındaki yarış kızıştı. Başkan adayları kararsız seçmenleri etkilemek için programlarını sıklaştırırken, eski Dışişleri Bakanı, başkan adayı Hilary Clinton son mitingini Nevada'da yaptı.

"KÖPEK EĞİTTİK" DEYİP HAVLADI

Clinton konuşmasında, adaylık için yarışanların dediklerinin doğru ya da yalan olduğunu anlamak için bir köpek eğittiklerini söyledi. Bir örnekle açıklayan Clinton, diğer adayları takip edecek bir köpeğin, adayın "Büyük durgunluk çok fazla düzenleme nedeniyle oldu" dediğinde havlayarak onların bu iddialarını kesebileceğini söyledi.

Hillary Clinton Köpek Gibi \'Hav\'ladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hillary Clinton Köpek Gibi 'Hav'ladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cem: Adamların seçim çalışmaları bile eğlenceli..Bizimkiler gibi birbirlerine küfür etmiyorlar..Medeniyet işte.. 6 4 Yanıtla
  • Amed: Tayyiple iddaya girmiştir 4 3 Yanıtla
  • Tokatlı: ooooşşşşşşttttttt 4 0 Yanıtla
  • faytak: Kuduz falan olmasın 3 0 Yanıtla
  • gelirem: Normalde de orjinal Kopektir bunlar biz diyorduk sansur yiyorduk bakin kendi neslini kendi soyluyor 2 0 Yanıtla

Advertisement