Hırsız Köpekleri Mobese Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Hırsız Köpekleri Mobese Yakaladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Esnafın işyerini kapatırken el çantasını vitrinin önüne bırakıp motorunu dükkanına alması, Esnaf içerideyken köpeklerin çantayı götürmesi, İşyeri sahibinin dükkandan çıkarak çantasının kaybolduğunu fark etmesi ve araması. - Dükkanını kapatırken vitrinin önüne bıraktığı el çantasını çaldıran esnafın polise yaptığı başvuru sonrası incelenen MOBESE kayıtları ilginç bir hırsızlığı gün yüzüne çıkardı Esnafı takip eden iki köpeğin el çantasını alarak uzaklaştığı görüntüler polis ve esnafı şaşkınlığa uğrattı MURAT EĞİLMEZ - Bakkalını kapatmak için hazırlık yapan bir esnafın, vitrinin önüne bıraktığı el çantasının ortadan kaybolması, ilginç bir hırsızlık olayını gün yüzüne çıkardı.

11.05.2016 12:02

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Esnafın işyerini kapatırken el çantasını vitrinin önüne bırakıp motorunu dükkanına alması,

Esnaf içerideyken köpeklerin çantayı götürmesi,

İşyeri sahibinin dükkandan çıkarak çantasının kaybolduğunu fark etmesi ve araması. - Dükkanını kapatırken vitrinin önüne bıraktığı el çantasını çaldıran esnafın polise yaptığı başvuru sonrası incelenen MOBESE kayıtları ilginç bir hırsızlığı gün yüzüne çıkardı

Esnafı takip eden iki köpeğin el çantasını alarak uzaklaştığı görüntüler polis ve esnafı şaşkınlığa uğrattı

MURAT EĞİLMEZ - Bakkalını kapatmak için hazırlık yapan bir esnafın, vitrinin önüne bıraktığı el çantasının ortadan kaybolması, ilginç bir hırsızlık olayını gün yüzüne çıkardı. MOBESE görüntüleriyle iki sokak köpeğinin çaldığı belirlenen çanta, hayvanların yaşadığı barakada bulundu.

Yoğun bir çalışma gününün ardından dükkanını kapatmaya hazırlanan esnaf, bu sırada dikkatsiz davranarak para ve kişisel eşyalarının bulunduğu el çantasını vitrin camının önüne koydu.

Gün içinde kullandığı motosikletini de dükkanına sokan esnaf, son kontrollerini yaptıktan sonra ışıkları kapatarak dükkanından çıktı.

Bu sırada dükkan vitrininin önüne bıraktığı çantasının yerinde olmadığını görerek panik yaşayan esnaf, çantasının çalındığından emin olunca soluğu poliste aldı.

Hırsızlığın meydana geldiği marketin bulunduğu caddeye gelen asayiş ekipleri, küçük bir araştırma yaptı. Dükkanın karşısındaki MOBESE kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlıların köpek olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Polis ve esnafın hayretle izlediği görüntülerde iki hırsız köpekten biri erketeye yatıyor. Diğer köpek, motosikletini içeri sokan esnafın arkasından kapının kapanmasını fırsat bilerek bir hamlede çantayı ağzına alıyor. Hırsız köpekler hızla uzaklaşırken olanlardan habersiz esnaf dışarı çıktığında artık iş işten geçmiş oluyor.

Polisin izlettiği görüntüler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen esnafın köpekleri tanıdığını, barınaklarını bildiğini söylemesi üzerine yapılan incelemede el çantasının barınakta bulunduğu saptandı.

Hırsız Köpekleri Mobese Yakaladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsız Köpekleri Mobese Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement