Hırsızlar, 70 Yaşındaki Kadının Parasını Çaldı; Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Hırsızlar, 70 Yaşındaki Kadının Parasını Çaldı; Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Hırsızlar, 70 Yaşındaki Kadının Parasını Çaldı; Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde tek odalı bir evde tek başına yaşayan 70 yaşındaki Bedevi Çelik 200 lirasını çalan hırsızlara isyan etti: Yaşlı bir kadınım beni rahat bıraksınlar.

21.05.2016 10:36  Güncelleme: 11:05

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde tek odalı bir evde tek başına yaşayan 70 yaşındaki Bedevi Çelik'ın 200 lirasını eve giren hırsızlar çaldı.

Doğubayazıt ilçesinin Uluyol Mahallesi'nde oturan Bedevi Çelik, anne ve babası yıllar önce ölüp, kardeşleri de evlenince yalnız kaldı. Babadan kalan kerpiç evde yıllardır tek başına yaşam savaşı veren Çelik, evinin oturulmayacak durumda olması nedeniyle Kaymakamlık tarafından verilen ve evinin bahçesine kurulan çadırda 3 yıl yaşadı. Geçirdiği hastalıklardan sonra elini kullanamayan Çelik'e yardımsever bir vatandaş tarafından küçük bir oda yapıldı.

Hırsızlar, 70 Yaşındaki Kadının Parasını Çaldı; Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

HIRSIZ YAŞLI KADININ 200 LİRASINI ÇALDI

Kaymakamlığın, komşuların ve yardımseverlerin desteğiyle yaşamını sürdürmeye çalışan kadının evine giren bir fincanın içinde biriktirdiği 200 lirasını çaldılar.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Evine girince şoke olan Bedevi Çelik, gözyaşlarını tutamadı. Olayın duyulması üzerine hayırsever bir kişi, eve demir kapı ile PVC pencere taktırdı.

Hırsızlar, 70 Yaşındaki Kadının Parasını Çaldı; Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

"YAŞLI BİR KADINIM, BENİ RAHAT BIRAKSINLAR"

Aylardır bu parayı toplamak için çok zorlandığını belirten Bedevi Çelik, "Ben bu evden başka yere gitmem. Bu ev anamdan babamdan kalma bir ev olduğu için ölünceye kadar buradan ayrılmak istemiyorum. Çünkü her yerde onların anıları var. Anneme babama bakmak için evlenmedim. Bu hırsızlar benim gibi kimsesiz ve yaşlı bir kadından ne istiyorlar? Bu ilk değil ki defalarca evime girdiler. Bu sefer de kapıyı pencereyi kırıp içeriye girmişler ve her yeri alt üst ettikten sonra aylardır insanların bana verdikleri paramı koyduğum küçük bir fincanın içindeki bütün parayı alıp gitmişler. Ne olur beni rahat bıraksınlar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlar, 70 Yaşındaki Kadının Parasını Çaldı; Yaşlı Kadın Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vay vay: O para varya kuf ediyom anlayin bu mubarek gunde varya 9 0 Yanıtla
  • ecevit: 70 euro yapar...az para değil..onun iki haftalik gumanya parasidir o 0 3 Yanıtla

Advertisement