Hırsızlıktan Yakalandı Katil Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlıktan Yakalandı Katil Olduğu Ortaya Çıktı

Hırsızlıktan Yakalandı Katil Olduğu Ortaya Çıktı

İstanbul'da sahte kimlikle hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan 27 yaşındaki İdris K.'nın yapılan parmak izi incelemesinde cinayet suçundan arandığı ortaya çıktı.

24.09.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da sahte kimlikle hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan 27 yaşındaki İdris K.'nın yapılan parmak izi incelemesinde cinayet suçundan arandığı ortaya çıktı. Şüphelinin geçtiğimiz Mart ayında Bağcılar'da kavga ettiği arkadaşı Mustafa Şimşek'i öldürdüğü belirlendi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bahçelievler'de "Huzur Uygulaması" yapan Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, bir otomobilden hırsızlık yapmaya çalıştığından şüphelenilen bir kişiyi gözaltına aldı. Şüphelinin üzerindeki nüfus cüzdanından kimlik kaydında bakıldı ve  bir suça rastlanmadı. Ancak durumu şüpheli bulun polis,  parmak izi kontrolü de yaptı. Parmak izi sonucundan şüphelinin kimliğinin sahte olduğu anlaşıldı. Şüphelinin gerçek kimliğinin İdris K. olduğunu ortaya çıktı. İdris K.'nın geçtiğimiz mart ayında Bağcılar'da kavga ettiği arkadaşı  Mustafa Şimşek'i öldürdüğü gerekçesiyle arandığı öğrenildi.

Cinayet Büro Amirliğine teslim edilen şüpheli İdris K. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. İdris K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlıktan Yakalandı Katil Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Abdurrahman Kaya: Siz bir haberin doğruluğunu bilmeden bir insanı cinayetle suçluyorsunuz sizin medyanızında yalan haberlerinizinde Allah belasını versin 0 0 Yanıtla
  • HAZIM AYGÜN: BU HABER TAMAMEN YANLIŞ VERİLMİŞTİR. KATİL DOGRU FAKAT OLAY YANLIŞ VERILMISTIR. BU ŞAHIS BAŞKA BİRİNİ VURMAYA GELİR VE mustafa şimşek i VURUR. BU KİŞİLİKSİZ İNSAN MUSTAFANIN ASLA VE ASLA ARKADAŞI DEGİLDİR. 0 0 Yanıtla

Advertisement