Hisarcık Belediyesi'nden Öksüz ve Yetimlere İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Belediyesi'nden Öksüz ve Yetimlere İftar Yemeği

Hisarcık Belediyesi\'nden Öksüz ve Yetimlere İftar Yemeği

Hisarcık Belediyesi, 'Yetimler Haftası' nedeniyle öksüz ve yetim çocuklar ile ailelerine iftar yemeği verdi.

15.07.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Belediyesi, 'Yetimler Haftası' nedeniyle öksüz ve yetim çocuklar ile ailelerine iftar yemeği verdi.

Cumhuriyet Meydanında verilen 43 yetim ve öksüz çocuk ile ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, sadece yörelerinde değil, dünyanın her köşesinde binlerce yetim ve öksüz çocuk bulunduğuna vurgu yaptı.

Çalışkan," Ramazan ayı iftar programlarına bu yıl öksüz ve yetim çocukları da ekleyerek bu sayede toplumun farklı kesimlerini, mübarek ayda birbirleriyle kaynaşarak, dostluk bağlarının güçlenmesine katkıda bulunmak istedik. Elbette hepimizin kalbinde öksüz ve yetimlere da yer var. Bizler evlerimizde sıcak aile ortamında iftarımızı yaparken, dünyanın herhangi bir yerinde değil, hemen yanı başımızda yetim ve muhtaç insanların var olabileceğini unutmamalıyız. O kutlu peygamberimizde bizlere buyuruyor ki, 'Allah'ın en çok sevdiği ev içerisinde yetimin bulunup o yetimin ikram gördüğü evdir.' Bize düşen yüce yaratıcının kulu olarak ve o kutlu peygamberin ümmeti olarak yetimleri bulup, yetimleri okşamak, yetimleri sevmek, yetimlere yardım etmektir." diye konuştu.

İftardan sonra 43 yetim çocuk ve ailelerine Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından çeşitli yardım paketleri verildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Belediyesi'nden Öksüz ve Yetimlere İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement