Hisarcık'ta Vatandaşlara İftar - Son Dakika
Güncel

Hisarcık'ta Vatandaşlara İftar

Hisarcık ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin organizasyonu kapsamında, vatandaşlara iftar verildi.

14.06.2016 22:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin organizasyonu kapsamında, vatandaşlara iftar verildi.

Her yıl düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri kapsamında yaklaşık 500 kişi, kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa Yeni Doğan Mahallesi'nde kurduğu iftar sofrasında buluştu.

İftar için gelen vatandaşlara yemek dağıtımını ise kazanların başına geçen Kaymakam Davut Bayraktar ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan yaptı.

Kaymakam Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının müminlerin ibadet ve kardeşlik bağlarını güçlendirme ayı olduğuna işaret ederek, "Halkımızla bu rahmet dolu ayı en iyi şekilde idrak edebilmek adına belediyemizle birlikte her mahallede iftar sofraları kurduk ve halkımızla birlikte iç içe iftar yapıyoruz. Ayrıca halkımıza iftar yemeği servisini kendimiz yapmaktan mutluluk duydum." dedi.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan da ramazan ayı dolayısıyla halkla kardeşlik bağlarını güçlendirmek ve onlara daha yakın olabilmek adına etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, "Yaptığımız bu etkinlikler bizlere büyük mutluluk verirken her kesimden halkımızı da birlik beraberlik içinde bu kutlu sofralarda buluşturarak ramazan ayını en iyi şekilde idrak ediyoruz. Bizler her ne kadar idari yönetici olsak da halktan biriyiz, bu yüzden iftar sofralarımıza katılan herkese servisi kendi ellerimizle yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

İftar sonrası yapılan duanın ardından etkinlik sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hisarcık'ta Vatandaşlara İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement