Hizan'da "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi - Son Dakika
Yerel

Hizan'da "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi

Hizan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hayata geçirilen "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi kapsamında, Hizan Nüfus Müdürlüğü, kardeş okulu olan Süttaşı İlk/Ortaokulu'nu ziyaret etti.

25.03.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hayata geçirilen "Kardeş Okul Kardeş Kurum" Projesi kapsamında, Hizan Nüfus Müdürlüğü, kardeş okulu olan Süttaşı İlk/Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Süttaşı İlk/Ortaokulu'nu ziyaret eden Hizan Nüfus Müdürü Harbi Güngör, 8'inci sınıf öğrencilerine lise sınavına hazırlık kitapları ve diğer öğrencilere defter, kalem ve okuma kitapları dağıttı.

İlçede eğitim hizmetlerine destek olmak, sosyal sorumluluk ve dayanışma duygularını geliştirmek, kurumların tanıtımını sağlamak amacıyla projenin hayata geçirildiğini belirten Güngör, eğitime çok önem verdiklerini aktardı.

Güngör, şöyle konuştu:

"Süttaşı İlk/Ortaokulu, kurumuzun kardeş okulu oldu. Öğrenci ve okulumuzun ihtiyaçlarını elimizden geldiğince gidermeyi amaçlıyoruz. 8'nci sınıf öğrencilerimize soru bankası kitap dağıttık. Geleceğimizin teminatı olan gençler bizler için çok önemli. Eğitimin iyileştirilmesi ve kardeşliğin pekişmesi adına güzel bir proje. Her kurum kardeş olduğu okulun sorunlarını giderirse sorunlar asgari seviyeye iner. Sorunların giderilmesiyle de ilçede eğitim seviyesi yükselir. Bu güzel projeyi hayata geçirdiği için Kaymakamımız Sedat İnci'ye teşekkür ederim."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren okul idaresi ve öğretmenler ise en kısa zamanda kardeş kurumlarını ziyaret edeceklerini belirterek, Güngör'e teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan'da 'Kardeş Okul Kardeş Kurum' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement