Hizan'da Lise Öğrencisi Şiir Kitabı Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Hizan'da Lise Öğrencisi Şiir Kitabı Çıkardı

Hizan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenim gören son sınıf öğrencisi Mekin Baykara, şiirlerini "Aşk-ı Kutsi" isimli kitapta topladı.

12.05.2015 16:30

Hizan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenim gören son sınıf öğrencisi Mekin Baykara, şiirlerini "Aşk-ı Kutsi" isimli kitapta topladı.

Okul Müdürü Muhyettin Korkmaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan'ı makamında ziyaret eden Baykara, şiir kitabını hediye etti.

İlçede lise son sınıf okuyan bir öğrencinin şiir kitabı yazmasının kendilerini gururlandırdığını bildiren İnan, "Öğrencimizin peygamber efendimizle ilgili yazdığı şiir kitabına biz de elimizden gelen desteği sunduk. Tabi bu kitabın oluşumunda en başta öğrencimizin yeteneği, gayreti ve özverisi okul müdürümün öğrenciye sahip çıkması bizleri sevindirdi. Kitabın konusu peygamber efendimize olan sevgidir. İlçede ilk defa bir son sınıf öğrencimizin kitap çıkarması bizleri sevindirdi" dedi.

Şiir yazmayı çok sevdiğini ve ilk şiir kitabını çıkardığı için mutlu olduğunu ifade eden Mekin Baykara ise şunları kaydetti:

"Şiir benim stresimi, yoğunluğumu ve düşüncelerimi başka diyarlara taşıyan bir dost. Şiir yazmayı çok seviyorum. İlk kitabımı çıkardığım için çok mutluyum. Kitabı unutulmamak için yazdım. Dünyada kalıcı olmak istiyorum. Şiir kitabından her yaştan insanın kendisinden bir şeyler bulacağına inanıyorum. Sadece bir karar verdim ve bu kitabı çıkarmayı kafama koydum. Bulunduğum çevre ve arkadaşlarımdan da olumlu cevaplar aldım. Bana destek veren herkese teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hizan'da Lise Öğrencisi Şiir Kitabı Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement