Hızını Alamayan Sürücü Bankaya Girdi! - Son Dakika
Yerel

Hızını Alamayan Sürücü Bankaya Girdi!

Hızını Alamayan Sürücü Bankaya Girdi!

Aydın’ın Nazilli İlçesinde drift yapmaya kalkan genç bir otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedip banka şubesine daldı.

17.05.2016 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesinde drift yapmaya kalkan genç bir otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedip banka şubesine daldı.

Kaza sonrası banka yetkilileri olası bir hırsızlık olayının önüne geçmek için camı kırılan şube binası önünde sabaha kadar nöbet tuttu.

Kaza, Altıntaş Mahallesi 155 sokak üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Zafer P., arkadaşı ile alkol aldıktan sonra 09 R 4525 plakalı otomobiline binerek, şehir turu atmaya başladı. Nazilli'nin dar sokaklarında hız demesi yaparak, trafiği tehlikeye düşüren genç sürücü, Mimar Sinan Caddesinden 155 sokağa döndü. Bu sırada pati çektirerek, drift yapmak isteyen genç, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil kaldırıma çıkarak,bir banka şubesinin camına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bankanın camı kırılırken, otomobilin bir kısmı da içeri girdi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, bankada ve otomobilde maddi hasar meydana geldi.

BANKA ÖNÜNDE NÖBET TUTTULAR

Banka camının kırılmasıyla kriz masası oluşturan banka yetkilileri, olası bir güvenlik zaafiyeti nedeniyle şube önünde sabaha kadar nöbet tuttu. Otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, genç adamın yüksek promil alkollü olduğu bildirildi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hızını Alamayan Sürücü Bankaya Girdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DOĞRUCU DAVUT: HEMEN O ŞAHSI MAHKEMEDE TUTUKLAYIP 5 YIL YATIR + EHLİYETİNİDE MEN EDECEKSİN BİRDAHA EHLİYET ALAMICAK EMNİYET BİRDAHA ONA EHLİYET VERMİCEK Kİ BU HERKESE EMSAL OLACAKKİ KİMSE ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMICAK KÖKLÜ ÇÖCÜM OLOCAK BENCE AYNI İŞLEMİDE BEN YAPARSAM BENİ DE UYGULASINLAR PİSTON AŞAĞI SİTOP 0 0 Yanıtla

Advertisement