Hızır Ekibiyle Mahalleler Tertemiz - Son Dakika
Yerel

Hızır Ekibiyle Mahalleler Tertemiz

Hızır Ekibiyle Mahalleler Tertemiz

Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan “Mahallemiz Tertemiz” projesi kapsamında oluşturulan Hızır Ekipleri, Eyüp Sultan Mahallesi’ni baştan aşağı temizledi.

16.09.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan "Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında oluşturulan Hızır Ekipleri, Eyüp Sultan Mahallesi'ni baştan aşağı temizledi. Yapılan temizlikten memnun kalan mahalle sakinleri Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında her gün bir mahalleyi temizleyen Hızır ekibi, mahalle aralarındaki boş arsaları, sokakları ve caddeleri baştan aşağı temizliyor. Çalışmalardan memnun kalan ve mahallelerinin düzenli olarak baştan aşağıya temizlendiğini belirten Eyüp Sultan Mahalle Muhtarı Akif Durak; "Mahallemizde rutin bir şekilde temizlik çalışmaları devam ediyor. Ancak ayda bir defa ise hızır ekiplerince mahallemiz baştan aşağıya temizleniyor. Hızır ekibinde yer alan arkadaşlarımız mahallemizin tamamını baştan aşağıya süpürdüler. Daha sonra araçlarla sokaklarımız yıkandı. Konteynırlarımız düzenli bir şekilde temizleniyor. Hızır ekipleri boş arsalarımızı, ara sokakları, kapılarımızın önlerine kadar temizliyorlar. Vatandaşlarımız da yapılan bu temizlik ve diğer hizmetlerden son derece memnunlar. Ben de şahsım ve mahallem adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ederim" dedi.

LO-VSA-Y) - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hızır Ekibiyle Mahalleler Tertemiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement