Hkü'de 4. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali Dolu Dizgin Geçti - Son Dakika
Yerel

Hkü'de 4. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali Dolu Dizgin Geçti

Hkü\'de 4. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali Dolu Dizgin Geçti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin (HKÜ) her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladığı geleneksel Bilim, Kültür ve Sanat Festivali dördüncüsü, bu yıl 25-26 Eylül 2014 tarihlerinde Burcu Güneş, Zakkum ve DJ Hüseyin Karadayı konserlerine ev sahipliği yaptı.

29.09.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin (HKÜ) her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladığı geleneksel Bilim, Kültür ve Sanat Festivali dördüncüsü, bu yıl 25-26 Eylül 2014 tarihlerinde Burcu Güneş, Zakkum ve DJ Hüseyin Karadayı konserlerine ev sahipliği yaptı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi; geleneksel Bilim, Kültür ve Sanat Festivali'ni bu yıl 25-26 Eylül 2014 tarihleri arasında Hasan Kalyoncu Üniversitesi Merkez Kampusu'nda gerçekleştirdi. Öğrencilerin heyecanla beklediği büyük organizasyona iki gün boyunca yoğun katılım oldu.

Ümit Erdim, Tuğçe Kurt, Hande Sarıoğlu, Cihat Uğurel, Burcu Güneş, Zakkum ve DJ Hüseyin Karadayı'nın konuk olduğu 'HKÜ Fest'2014'e, Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra tüm HKÜ'lüler ve HKÜ dostları ücretsiz olarak katıldı.

Festival etkinlikleri kapsamında; Fotoğraf Sergisi, Geleceğin Mimarları Sergisi, Kalyon Bridge Köprü Sergisi, HAKÜRO Robot Sergisi, Dansart Halk Oyunları Gösterisi (Gaziantep Ekibi, Anadolu Ateşi-Gaziantep Akademisi ve Karadeniz Ekibi), Yabancı Öğrencilerin Stant Faaliyetleri, Ümit Erdim, Tuğçe Kurt, Hande Sarıoğlu, Cihat Uğurel Söyleşileri, Alternatif Sahnede Müzik Yayını, HKÜ Uluslararası Öğrenci Kulübü Faaliyetleri, Film Gösterimi, HKÜ Müzik Kulübü Konseri, Uçurtma Şenliği, Düşyeri Müzik Grubu Konseri, DJ Show (Hüseyin Karadayı), Havai Fişek Gösterisi, Burcu Güneş ve Zakkum Konserleri gerçekleşti.

Her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırlayan HKÜ Fest, bu yıl da dolu dizgin geçti. İlk günün etkinlikleri olan; Dansart Halk Oyunları Gösterisi (Gaziantep Ekibi, Anadolu Ateşi-Gaziantep Akademisi ve Karadeniz Ekibi), Burcu Güneş ve DJ Hüseyin Karadayı konserleri, öğrenciler ve misafirler tarafından çok yoğun ilgi gördü. Festivalin ikinci günü ise, "HKÜ Fest'2014"'ün son etkinlikleri olan; Havai Fişek Gösterisi ve Zakkum Grubu Konseri sonrasında Festival, Kapanış Partisi ile sona erdi.

Coşkuyla geçen "HKÜ Fest'2014", yoğun geçecek bir eğitim-öğretim yılının başlangıcında bütün öğrencilerin keyifli dakikalar geçirmesini sağladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hkü'de 4. Bilim, Kültür ve Sanat Festivali Dolu Dizgin Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement