Hozat İlçesinde Çevre Temizlik Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Hozat İlçesinde Çevre Temizlik Çalışmaları

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, ilçede tüm mahalleleri kapsayacak şekilde başlattıkları çevre temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

22.07.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, ilçede tüm mahalleleri kapsayacak şekilde başlattıkları çevre temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Konak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Tunceli Merkez ve bazı ilçelerinde 26-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 12. Munzur Kültür ve Doğa Festivali programı kapsamında 28 Temmuz'da Hozat ilçesinde de festival programı yapılacağını belirtti.

İlçenin yıllardır biriken sorunlarını planlama dahilinde yürüttükleri çalışmalarla çözdüklerini ifade eden Konak, şunları kaydetti:

"İlçemiz son yıllarda vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve güçle yaptığımız çalışmalarla önemli aşama kaydetti. İlçemiz gün geçtikçe daha modern, temiz, sağlıklı ve yeşil bir görünüm kazanıyor. Yaptığımız tüm çalışmalar ilçemizi görmeye gelen vatandaşlar tarafından beğeni görüyor. Bunu görmek ve geleceğe sorunsuz bir ilçe bırakmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm bu çalışmaları tek başımıza yapmadığımızı özellikle belirtmek ve altını çizmek istiyorum. Her türlü çalışmamızda vatandaşlarımız gönüllü olarak destek verdi ve vermeye devam ediyor. Şu anda da yaklaşan festival öncesi yine vatandaşlarımızın desteğiyle başlattığımız çevre temizliği ve bakım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor."

Konak, yürütülen çevre temizlik çalışmalarının 28 Temmuz tarihine kadar devam edeceğini kaydetti.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Yayıncı: Önder Felek - TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hozat İlçesinde Çevre Temizlik Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement