Hozat'ta Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika
Politika

Hozat'ta Başarılı Öğrencilere Ödül

TUNCELİ (AA) – Hozat Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

16.01.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TUNCELİ (AA) – Hozat Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Temürboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencilerin çalışma masasıyla ödüllendirildiğini söyledi.

Temürboğa, "Öğrencilerimizin gösterdikleri başarıların takdir edilmesi gerektiğini düşünüyoruz ve bu noktada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin başarılarının sürekli kılınması ve bir nebze de olsa onları çalışmaya teşvik etmek için mümkün mertebede başarıları ödülsüz bırakmıyoruz" diye konuştu.

22 öğrencinin bu kapsamda ödüllendirildiğini belirten Temürboğa, "22 öğrencinin ödül almaya hak kazandığı deneme sınavında, öğrencilerimize çalışma masası ve koltuk hediye ettik. Bu konuda bizlere destek sunan iş adamları İrfan Dönmez ve Barış Dönmez'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Temürboğa, bu tür çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Hozat'ta Başarılı Öğrencilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement