Htc'nin Özel Kulübünden Gizli Yazılımlara Erişim İmkanı - Son Dakika
Teknoloji

Htc'nin Özel Kulübünden Gizli Yazılımlara Erişim İmkanı

Htc\'nin Özel Kulübünden Gizli Yazılımlara Erişim İmkanı

Bu kulübün üyeleri bazı gelişmelere herkesten önce ulaşabilecek.

28.09.2014 17:43
Hasan Uğur Nayır - -

HTC, VIP fan kulübünde özel bir test grubu oluşturuyor. HTC Elevate'in bazı üyeleri yazılım güncellemeleri ve diğer denenmemiş bazı özelliklere önceden ulaşabilecekler. Bunun için gizlilik anlaşmasını (NDA) imzalamaya hazırlar. Şimdilik bu durum sadece HTC Elevate üyeleriyle sınırlı gözüküyor.


Yazılımları önceden test etmek oldukça önemli. Yoksa olan bir hata, tüketicilerden sert bir tokat gibi geri dönüşüme yol açar. Bunun son örneğini Apple iOS 8.0.1'de gördük. HTC de marka müdavimlerinin yardımıyla yazılımlarındaki hataları, sorunları kolayca düzeltebilir. Android L de yaklaşıyor. Kökten büyük bir güncellemeyi iyice test etmek gerekli.


HTC Elevate'a nasıl katılabilirim?


Elevate'ın üye sayısı az. Diğer ülkelerde Elevate grup üyeleri kendi içlerinde özel organizasyonlar gerçekleştiriyorlar. Twitter'da @HTCelevate hesabını takip edebilirsiniz. Arada üyelik için erişim sağlayan özel bağlantılar içeren tweet mesajları atılıyor. Üyelik için kod veriyorlar, ama üyeliğin uygulama süreci var. HTC telefona sahip olduğunuzu kanıtlamanız gerekli.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc'nin Özel Kulübünden Gizli Yazılımlara Erişim İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement