Htc One M9'un Reklam Videoları Sızdı - Son Dakika
Teknoloji

Htc One M9'un Reklam Videoları Sızdı

Htc One M9\'un Reklam Videoları Sızdı

Upleaks son sızıntıyı gerçekleştirdi ve merakla beklenen telefonla ilgili videoları paylaştı.

25.02.2015 10:17
Hasan Uğur Nayır - -

Evleaks'ten sızıntı krallığı tahtını alan Upleaks özellikle HTC'nin başına bela oldu. Tayvanlı şirketin amiral gemisi ve diğer cihazları hakkında birçok bilgiyi, görseli Twitter'da takipçileriyle paylaştı. Son olarak da HTC One M9'a ait olan 3 farklı reklam videosunu yayınladı.


M9'un tasarım olarak M8'le aynı olduğunu sızıntı render görüntülerden biliyoruz. Reklam videoları ise telefonun tasarımını bir kez daha onaylarken, özellikler hakkındaki detayları ortaya çıkarttı. İki tonlu metal kasa, 20 MP ana kamera gibi özellikler kendini belli ediyor. Videolara bakarsak konuma göre ekrana gelen uygulamalar, Sense 7'de tema yapılandırması, 4MP ultrapiksel ön kamera, HTC Connect, Dolby işbirliği sonucu çıkan BoomSound hoparlörlerle yeni ses performansı, One M9'un sunduğu özellikler arasında yer alıyor.


Reklam videoları Upleaks'in son sızıntı vurgunu oldu. Şu anda Upleaks'in Twitter hesabı kapanmış gözüküyor. Yüklediği videolar da aslında Youtube'tan silinmiş. Ancak TechTastic, 3 ayrı videoyu birleştirip tekrardan kullanıcılarla paylaştı. Eğer videoda sorun çıkarsa buraya tıklayabilirsiniz.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Htc One M9'un Reklam Videoları Sızdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement