Huawei Honor 8, Avrupa Pazarına Geliyor ! - Son Dakika
Teknoloji

Huawei Honor 8, Avrupa Pazarına Geliyor !

Huawei Honor 8, Avrupa Pazarına Geliyor !

Çift kamera olmasıyla özellikle ön plana çıkan Huawei Honor 8, Avrupa pazarına çıkıyor.

21.08.2016 20:29

Çift kamera olmasıyla özellikle ön plana çıkan Huawei Honor 8, Avrupa pazarına çıkıyor. Detaylara hep birlikte göz atalım ..

Temmuz ayında kullanıcıların beğenisine sunulan Huawei Honor 8, Amerika pazarından sonra Avrupa pazarına da geliyor. Huawei'den yapılan açıklamaya göre 24 Ağustos'ta Paris'te yapılacak olan bir lansman ile artık cihaz Avrupa pazarında yerini almış olacak.

Özelliklerine gelecek olursak eğer 5.2 İnç'lik Full Hd ekrana sahip bu telefon, Kirin 950 işlemcisine sahip. Bu işlemci Huawei'in kendi üretimi olup 2.3 Ghz Frekansına sahip 8 Çekirdekten oluşuyor. Ayrıca P9'daki taktiği uygulayan Huawei, 32 Gb 3 Gb Ram ve 64 Gb 4 Gb Ram'li versiyonlara yer veriyor. Bu depolama alanları Micro Sd kartlar ile arttırılabilir yapıda.

Android 6.0.1 Marshmallow ile gelen telefon yine P9 ve P9 plus gibi çift kamerayla geliyor. Fakat abileri gibi Leica imzasına sahip olmadığını söylemeliyiz kameranın.

12 megapiksel çözünürlüklü kameralardan biri derinlik hassasiyetine sahip monokrom sensör yapısında. Cihazda ön kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. Hızlı şarj teknolojisine sahip 3.000 mAh büyüklüğünde bir pilin eşlik ettiği Honor 8'de USB Type-C bağlantı noktası ve arka bölümde parmak izi tarayıcısı yer alıyor.

Türkiye pazarında şuanlık çıkıp çıkmayacağı bilinmemekte. Fakat Honor 7'nin Türk Telekom ile geldiğini düşünürsek büyük ihtimal geleceğini söyleyebiliriz.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Huawei Honor 8, Avrupa Pazarına Geliyor ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement