Hulk'un "Ben hazırım" paylaşımı gideceği kulübe karar verdiği şeklinde yorumlandı - Son Dakika
Spor

Hulk'un "Ben hazırım" paylaşımı gideceği kulübe karar verdiği şeklinde yorumlandı

Beşiktaş'ın forvet hattına transfer etmek istediği Hulk'un son paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı. "Ben hazırım" mesajıyla fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sunan Hulk'un bu paylaşımı, "Gideceği takıma karar verdi" şeklinde yorumlandı.

28.01.2021 10:26  Güncelleme: 11:05

Beşiktaş'ın transferde 1 numaralı hedef ismi Hulk'tan ilgi çeken bir paylaşım geldi.

Brezilyalı yıldız kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ben hazırım" mesajını yayınladı. Başta Beşiktaş olmak üzere kendisine resmi teklif yapan kulüplerin kararını beklediği Hulk'un üst üste salon çalışması yaptığı anları Instagram hikayesinden paylaşmasından sonra bu mesajı vermesi, "Gitmek istediği kulübe karar verdi" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Beşiktaş'ın yanı sıra Hulk'a ülkesinden Flamengo, Athletic Mineiro ile St. Etienne ve eski kulübü Porto'nun talip olduğu biliniyor.

Hulk'un 'Ben hazırım' paylaşımı gideceği kulübe karar verdiği şeklinde yorumlandı

JOSEF'TEN İTİRAF: HULK'U TÜRKİYE'YE ÇAĞIRDIM

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Josef de Souza, dün Instagram canlı yayınında Hulk yorumlarını yanıtladı.

Tecrübeli futbolcu, Porto'da birlikte oynadığı yakın arkadaşı Hulk için, "Hulk benim arkadaşım, gelmesini isterim ama onun menajeri değilim. Onu Beşiktaş'a çağırdım. Eminim gelirse bize güç katacaktır ama gelmezse de zaten güçlü bir takımız" ifadelerini kullandı.

"HULK TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR"

Hulk'un temsilcisi Nuno Ferreira ise, "Hulk, Türkiye'yi çok seviyor. Ligdeki rekabeti, taraftarın futbola olan tutkusunu çok seviyor. Orada oynama fırsatı oldu ve atmosfere aşık oldu. Önümüzdeki belki birkaç saat, belki de birkaç günde oyuncumla birlikte bir karar vereceğim" demişti.

Hulk\'un "Ben hazırım" paylaşımı gideceği kulübe karar verdiği şeklinde yorumlandı

Son Dakika Spor Hulk'un 'Ben hazırım' paylaşımı gideceği kulübe karar verdiği şeklinde yorumlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Gya: Come to Bursaspor!!! 5 8 Yanıtla
    Hüseyin: Komik 1 0 ciguli1903: lan manyak mısın bursaya neden gelsi 1 0 Muzaffer: BJK ye aç oyuncu lazım. doymuşu ne yapacak sergen yalçı'nın rotasyonlu oyun sistemine uyaçak yeri geldiğinde yedekliği sorun etmeyecek yedek ikende sahaya çıkıp oynamaya hazır o oynuyor ben niye oynamıyorum derdi etmeyen oyuncular lazım BJK ye Hulk gelip ne yapacak oynayan takımı bozacak bir taraftan kasa'da para yok diyen yönetim bir taraftan Hulk'u almaya çalışıyor madem az paraya kaliteli birtakım kurdunuz bu takımda Hulk'un işi ne . 0 0
  • come to sadece beşiktaşdır: come to sadece beşiktaşdır 2 7 Yanıtla
  • Ricardo QUARESMA: Siz raad olun o iş bnde 2 6 Yanıtla
  • Vatandaş : Arkadaşlar rahat olun Hulk bey bize gelmez. Adamın soyismi bile paraiba, para ve iban bizde yok. 5 2 Yanıtla
  • quaresma: siz sakin olun o iş bende 0 4 Yanıtla
  • VATANDAŞ: Aboubakarla ikisi fena olmaz iki boğayı kimse durduramaz :D 4 0 Yanıtla
  • bvh: bir bjkli olarak önceden yıldız futbocular bjk transfer olma adıyla reklamını yapıyordu şimdi bjk yönetimi yıldız futbolcular adını kullanarak reklam yapıyorlar ve hulk 100 de yüz alamayız yönetim parasız 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement