Huzurevi Sakinleri Atatürk Evi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Huzurevi Sakinleri Atatürk Evi'ni Ziyaret Etti

Huzurevi Sakinleri Atatürk Evi\'ni Ziyaret Etti

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret etti.

17.06.2015 16:11

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri Atatürk Evi Müzesi'ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın davetlisi olarak ilçeye geldiler. Başkan Togar, huzurevi sakinlerine çiçek takdim edip onlarla tek tek sohbet etti. Tekkeköy Atatürk Evi Müze Sorumlusu tarafından, huzurevi sakinlerine Atatürk Evi Müzesi hakkında bilgiler verildi ve gezmek isteyenlere müze ev gezdirildi.

Ardından Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın da katılımıyla, Tekkeköy Belediyesi ve Tekkeköy Halk Eğitimi Merkezi Aşçılık Kursu öğretmen ve kursiyerleri tarafından hazırlanan ikramlıklar müze bahçesinde huzurevi sakinlerine ikram edildi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyemizin Huzurevi sakinlerini Atatürk'ün Selanik'teki doğduğu evin bire bir aynısı olan Atatürk Evi Müzemizde ağırlayarak farklı ve anlamlı bir gün geçirmelerini sağladık. Görevli personelimiz müze evi gezdirerek, müze ev hakkında bilgiler verdi. Ardından Atatürk evi müzemizin bahçesinde Aşçılık kursu kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan bir birinden güzel ikramlıkları yedik. Bizim için de onların olduğu kadar özel ve güzel bir gün oldu" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Huzurevi Sakinleri Atatürk Evi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement