Hayrabolu'da Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Hayrabolu'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde, devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

26.12.2014 10:57  Güncelleme: 11:15

Hayrabolu ilçesinde, devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Güray Çetintaş (28) yönetimindeki dört tekerlekli motosiklet, Karababa Mahallesi yol ayrımı girişinde devrildi.

Kazada yaralanan sürücü Çetintaş, ambulansla Hayrabolu Devlet Hastanesine götürüldü.

Baca temizliği uyarısı

Hayrabolu'da yaşayan vatandaşlar, kış aylarında ısınma amaçlı kullanılan soba ve kalorifer bacalarının temizletilmesi konusunda uyarıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Hayrabolu İtfaiye İstasyonu Amir Vekili İsmail Eken, yaptığı açıklamada, kış aylarında baca yangınlara ve zehirlenme vakalarına karşı vatandaşların baca temizliğine dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

Mutfak, aspiratör ve bacalarda biriken is ve kurumların potansiyel yangın tehlikesi oluşturduğunu belirten Eken, şunları söyledi:

"Kışın havaların soğuması ile ev ve iş yerlerinde ısınma amacıyla yakılacak soba ve kaloriferlerin bacalarının düzenli olarak temizletilmesi gerekiyor. Bacaların yılda en az 2 defa temizletilmesi halinde, sobalı evlerde baca tepmelerine bağlı meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmelerine bağlı ölümlerin de önüne geçilebilir. Temizlenmeyen bacalar is ve dumanı çekmediği için yangın tehlikesi oluşur. Konut yangınları ve zehirlenmelere karşı bu önlemlerin alınması riskleri azaltacaktır." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hayrabolu'da Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement