Hz. Eyyüp Sabır Günleri" - Son Dakika
Kültür Sanat

Hz. Eyyüp Sabır Günleri"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Hz. Eyyüp Sabır Günleri" etkinliği 20 Mayıs Cuma günü yapılacak.

18.05.2016 11:46

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Hz. Eyyüp Sabır Günleri" etkinliği 20 Mayıs Cuma günü yapılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hz. Eyyüp Peygamber'in kabrinin bulunduğuna inanılan ve adını taşıyan Viranşehir ilçesindeki Hz. Eyyüp makamında gerçekleştirilecek etkinlik, sabır pilavının ikram edilmesiyle başlayacak.

Bu yıl "Hz. Eyyüp Sabır" ödüllerine layık görülen, Arakan Dost Welfare Foandation Dış İlişkiler Sorumlusu Saeed Joha ve Muhammed Yusuf'a, Bayırbucak Cebel Türkmen Kadısı Bilal Ablak, Bayırbucak Türkmen Dağı Cephesi İslami Dış İlişkiler Sorumlusu Muhammed Molla Hasan ve İHH Genel Başkan Yardımcısı Seyit Demir'e ödülleri takdim edilecek.

Ayrıca terör saldırılarında şehit olan Şanlıurfalı özel harekat polisi Abdülkadir Oğuz'a, Piyade Er Yusuf Beylem'e ve Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın ailelerine de onur ödülü verilecek. Yine Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit Aileleri Derneği Viranşehir Temsilcisi Pınar Çuvanlıoğlu'na da göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı "Hz. Eyyüp Sabır" ödülü takdim edilecek.

Etkinlik Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Grup Dergah'ın ilahi dinletisi ile sona erecek.

Organizasyona tüm vatandaşlar davet edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Hz. Eyyüp Sabır Günleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement