İ.ü. "Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun" Kampanyası Başlattı - Son Dakika
Yerel

İ.ü. "Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun" Kampanyası Başlattı

Her öğrencinin mezun olmadan önce en az bir fidan dikmesi uygulamasını başlatan İnönü Üniversitesi, “40. Yıl Etkinlikleri” kapsamında, yeni bir kampanya başlatarak akademik personeli de Üniversitenin ağaçlandırılması çalışmalarına katkıda bulunmaya çağırdı.

25.06.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her öğrencinin mezun olmadan önce en az bir fidan dikmesi uygulamasını başlatan İnönü Üniversitesi, "40. Yıl Etkinlikleri" kapsamında, yeni bir kampanya başlatarak akademik personeli de Üniversitenin ağaçlandırılması çalışmalarına katkıda bulunmaya çağırdı.

İnönü Üniversitesi'nin "Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun" sloganıyla başlattığı yeni kampanya, Üniversitenin ağaçlandırma çalışmalarına öncelikle akademik kadrolara ataması veya yükseltilmesi yapılan kişilerin katkıda bulunmasının hedeflendiği belirtilerek, "Üniversitenin resmi web sayfasından yapılan açıklamaya göre; ataması veya yükseltilmesi yapılan okutman, araştırma görevlisi ve uzmanların en az 3, öğretim görevlilerinin en az 4, yardımcı doçentlerin en az 5, doçentlerin en az 7, profesörlerin ise en az 10 fidan dikmesi ön görülüyor" denildi.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada, ilk defa ataması veya yükseltilmesi yapılan öğretim elemanlarının yanı sıra, Üniversitede halen görev yapan akademik ve idari personelin, yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin ve İnönü Üniversitesi mezunlarının da, arzu ettikleri takdirde, gerek kendileri gerekse aileleri adına bu kampanyaya destek verebilecekleri kaydedilirken kampanyaya katılacak kişilerin 1-1,75 m boyundaki her bir fidan için banka hesabına veya IBAN numarasına 14 TL yatıracakları bilgisine yer verildi. Üniversitenin resmi web sayfasındaki duyuruda, kampanya için bankada açılan hesap bilgilerine veya havale yapılacak IBAN numarası da yer aldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İ.ü. 'Üniversitemde Dikili Ağacım Olsun' Kampanyası Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement