İbrahim Tatlıses, Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürdü! - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses, Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürdü!

Ünlü sanatçı, hakkında çıkan 'Tedavisi için otellerini satıyor' haberlerine Instagram hesabından, "Kafayı yediniz, satmadan da halledebilirim!" diyerek tepki verdi.

29.08.2015 08:40  Güncelleme: 08:46

Amerika'da süren tedavisi için konaklarını sattığı yönünde iddialar ortaya atılan İbrahim Tatlıses haberin kupürünü sosyal medya hesabından paylaşarak adeta öfke kustu. İşte İbrahim Tatlıses'in o satırları:

"KAFAYI YEDİNİZ GALİBA"

"Habire saçmalıyorsunuz; 13 milyona varsa bir yer hakikaten ben satın alacağım. Bitez'de öyle bir yerin arsasını alamazsınız kafayı yediniz galiba. Yok tedavi için satıyormuş falan sizlerin yüzünden ticarette yapamayacağım!"

"TEDAVİMİ SATMADAN DA HALLEDEBİLİRİM"

"Ben tedavi için falan da satmıyorum satmadan da halledebilirim. Allah'a şükür ben bitti demeden İbrahim Tatlıses bitmez! Öyle dostlarım var ki bir telefonla bile halledebilirim."

"İNSANLARI ÖLMEDEN MEZARA KOYUYORSUNUZ"

"N'oluyor be insanları ölmeden mezara gömüyorsunuz! Ayıp oluyor ama… Yok tedavi içinmiş de falan filan da! Sattırmadığınız bir yerim kalmadı be ne bitmez tükenmez yerlerim varmış yine söylüyorum ben bitti demeden TATLISES BİTMEZ.!!!

İbrahim Tatlıses, Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürdü!

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses, Hakkında Çıkan Haberlere Ateş Püskürdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • YALÇIN: GEBERSEN DE MİLLET TE KURTULSA MİLLET PKK LI VATAN HAİNİ. 21 30 Yanıtla
  • Zulfu Yuksel: Yahu geber Git yaahuu .. Hay senin sesini de , servetinide..!.. O parayida sanki baska bir yerlerde yapti da Turkiye ye getirdi ..!.. Ekmegini yer , hainlik ederler ..!.. Toprak kusar seni ibo ..!... Surunuyorsun iste ..!.. Beter ol ..! 26 21 Yanıtla
    urfaloji: İşte bak Türkiye de böyle yavşaklarda var boş boş konuşurlar işte 7 15
  • hatay: keşke ölsen 24 23 Yanıtla
  • ferit.: Kuru soğanana muhtaç ol.pkk lı ayı. 27 17 Yanıtla
  • urfaloji: İmparator seni çekemeyenler anten taksın boş ver gerisine koy gitsin 16 21 Yanıtla
    Zulfu Yuksel: Imparatoruna vericiyi bagladi lar Izmir fuarinda , seni de baz istasyonu yaparlar dikkat et japon ..!.. Sen kamyonlarda muavin miydin, ozellikle sivereklilerin kamyonlarinda ..?.. Anladin sen onu ..!.. Evliya ..! 9 2 Zulfu Yuksel: Imparatorun da iste aynen bu yoldaydi ..!.. Sonu gozunun onunde ama etekli de kafa ne gezer , nerelerdesin Anka ..?.. Cektin mi otunu , hissedebiliyor musun ..? 3 1 urfaloji: Zülfü sen git anneciğini yolla bana ona güzel bir urfa patlıcanı yedireyim mutlu olsun garip ;) 1 0 urfaloji: Yavrum bizim malafat büyük olduğu için sizin gibi kota mota sığmıyor mecbur şalvar kurtarıyor sen anlamazsın sizde bamya olduğu için farklıyız biz ;) 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement