İbrahim Toraman: Eşimin Boşanma Davası Açtığını Basından Öğrendim - Son Dakika
Spor

İbrahim Toraman: Eşimin Boşanma Davası Açtığını Basından Öğrendim

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Toraman, "Eşimin boşanma davası açtığını basından öğrendim. Haberim yoktu. Kendisine şiddet uyguladığım söz konusu değil." dedi.

26.02.2016 10:58  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki yıl önce nikâh masasına oturan İbrahim Toraman ve Eylem Yıldız boşanıyor. Eşi Yıldız'ın 'şiddet gördüğü' gerekçesiyle mahkemeye başvurduğu haberleri basına yansıyınca ünlü futbolcu açıklama yaptı. Hürriyet'in haberine göre; Yıldız'ın üç haftadır oğluyla birlikte Almanya'nın Düsseldorf şehrinde olduğunu söyleyen Toraman, "Açmış mı davayı? Haberim yoktu, sizden öğrendim" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

ŞİDDET YOK

Ayrılık haberlerini doğrulayan Toraman, eşinin şiddet gördüğü iddialarını ise kabul etmedi. Futbolcu, "Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Boşanmayı uzun süredir düşünüyorduk. Ben anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum. Hanımefendinin maddi yöndeki talepleri konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. O istediklerini alana kadar anlaşmalıya dönemeyeceğiz herhalde. Bu dayak haberleri de bu yüzden çıkmış olabilir. Onun isteklerini bildiğim için, davayı sizden duyduğum halde aramayacağım. Dava açıldıysa, dava günü konuşuruz zaten kendisiyle" diye konuştu.

SEVGİ BİTTİ

Geçtiğimiz yıl dünyaya gelen oğlu Ali Erim'in velayetinin annesinde kalma taraftarı olduğunu da söyleyen Toraman, "Velayet zaten annede kalacak. Sadece hanımefendinin Almanya'ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Evlilik hususunda bir süre sonra sevgi bitebiliyor. Bizimki bitti, hanımefendi de Almanya'yı özledi. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık" açıklamasını yaptı.

İbrahim Toraman: Eşimin Boşanma Davası Açtığını Basından Öğrendim

Son Dakika Spor İbrahim Toraman: Eşimin Boşanma Davası Açtığını Basından Öğrendim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ibrahim Uzulmez: Toraman adam misin?bunun cevabini ver 12 0 Yanıtla
  • Csr: Bn iboyu yakındn tanırım çok karaktersiz bi adam 7 1 Yanıtla
  • pardon: Zaten adam deyildin 3 2 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Üstünden yorganı alsak haberi olmuyacak ... 3 0 Yanıtla
  • İZMİRLİ: yıllar önce FB ile anlaşmıştı, iş imzaya kalmıştı ama BJK üç kuruş fazla verince ben beşiktaşlıyım ayaklarına yatarak beşiktaşa gitmişti, yanar döner bir tipti, menfaatçi..... 1 1 Yanıtla
    Umit: Adam profosyenel sen ne anlatiyorsun sana iyi bir maas veren yer varken daha az para veren yerde calisirmisin 2 0
  • kara haydar: Maalesef ülkemizde evlilikle naylon evliliğine dönüşmüş sevgi saygının yerini maddi menfaatler almış durumda. KADINA BAKIN EVLİLİĞİ BİTMİŞ. mal mülk menfaat derdine düşmüş. bütün boşnmalar maalesf dünya malının esiri olmuş. 2 0 Yanıtla
  • alp: karından haberin olsun ortam kötü Allah korusun 2 0 Yanıtla

Advertisement