Icardi Bombasına Son Dakika Engeli! - Son Dakika
Spor

Icardi Bombasına Son Dakika Engeli!

Icardi Bombasına Son Dakika Engeli!

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un, Inter'in golcüsü Mauro Icardi için transferin son saatlerinde teklif yaptığı ortaya çıktı.

04.02.2016 11:02

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un, Inter'in golcüsü Mauro Icardi için transferin son saatlerinde teklif yaptığı ortaya çıktı.

Shakhtar Donetsk'te forma giyen Alex Teixeira'yı transfer etmek için uzun uğraşlar veren İngiliz devi, Ukrayna kulübünün istediği yüksek bonservis bedelini karşıyalayamayınca görüşmeler tıkanmıştı.

İtalyan gazetesi Corriere della Sera'nın haberine göre, Teixeira transferinden eli boş dönen Liverpool, ara transferin bitmesine saatler kala Inter'li Icardi için İtalyan ekibine resmi teklif yaptı.

Merseyside ekibinin 30 milyon euro'luk teklifini reddeden Inter'in, Icardi'nin yerine transfer yapacak zaman kalmadığı için gelen yüksek bonservis ücretini reddettiği öğrenildi.

Öte yandan teknik direktör Roberto Mancini'nin de golcü futbolcunun takımda kalmasını istediği belirtildi.

DERBİDE PENALTI KAÇIRDI

Icardi, Milan ile oynanan ve 3-0 mağlup oldukları derbide oyuna sonradan girmiş ve maç 1-0 devam ederken bir penaltı vuruşundan yararlanamamıştı. Barcelona altyapısında yetişen 22 yaşındaki golcü futbolcu, 2013 yılında Sampdoria'dan 12 milyon euro'ya transfer edilmişti. Icardi bu sezon oynadığı 19 lig maçında 8 gol atıp, 1 asist yaptı. Arjantin asıllı İtalyan futbolcunun Inter ile olan sözleşmesi 2019 yılında sona erecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Icardi Bombasına Son Dakika Engeli! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement